Overname RIMA en Teugels

1671205217387

Met trots delen wij u officieel onze overname van groothandels Rima en Teugels mee.

Steeds meer klanten weten ons te vinden waardoor ons klantenbestand in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid is. Om je ondanks deze groei toch de service te kunnen bieden die je van ons gewend bent, hebben wij na de vereiste voorbereidingen, een overname gestart waardoor we nu nog sterker in onze schoenen staan. Deze geslaagde overname is het resultaat van een duidelijke visie en scherp strategisch denken. We lieten ons bijstaan door KPMG België bekend om hun vijftienjarige ervaring in M&A-transacties. Adviseurs, Alexander Vangrieken en Eric Warson zorgden hierbij voor een uiterste goede begeleiding. 

Zo beschikken we nu niet over één maar twee nieuwe productiesites: Mechelen en Lebbeke. We zijn nu een vergrote groep in volle groei waarbij ons team zich uitbreidt met 200 extra werknemers. De ambitie reikt hoog: het doel is om met ons verfijnd en kwalitatief aanbod op zoveel mogelijk plaatsen in België te vinden te zijn. Dankzij de overname van vleesgroothandels RIMA en Teugels, bekend om hun kwaliteit boven kwantiteit, kunnen we meer produceren en zijn we beschikbaar voor zowel retailers, beenhouwers als industriële verwerkers. Meer nog, RIMA doet ook veel diepvries export van varkensvlees naar Europa, de Balkanlanden en Azië waardoor onze producten snel en veilig op hun bestemming aankomen. Op die manier genieten we van een grootste logistieke efficiëntie en een one stop shop. Die kwaliteit boven kwantiteit ligt dan ook perfect in lijn met onze filosofie waardoor deze overname vanzelfsprekend werd.

Wat betekent dat nu voor u?

Er verandert weinig tot niets voor onze leveranciers. Hemelaer behoudt nog steeds de controle over de volledige productieketen en garandeert de beste kwaliteit. We kijken er alvast naar uit om samen een nog betere kwaliteitsservice te bieden aan al onze klanten. Eén ding is zeker: deze overname zal ons ongetwijfeld nog veel voordelen opleveren in de toekomst. 

We kijken ernaar uit om samen een nog betere kwaliteit en service te bieden aan al onze (nieuwe) klanten.

Wenst u meer informatie? Neem zeker contact met ons op. We staan steeds voor u klaar.

Krijg een antwoord op al je vragen.