We zijn gespecialiseerd in het leveren van zowel vrouwelijke als mannelijke dikbilrunderen van het “Belgisch Wit-Blauw” ras.

Corporate-Delhaize-Boeren-071-Highres

Bij Hemelaer kies je voor de hoogste kwaliteitsnormen en ambitieuze doelen, tijdens elke stap van de productie. Een gewaagde claim die we zonder schroom durven maken. Hoe? Door de volledige productie in eigen beheer te houden. Vanop de boerderijen tot in de vrachtwagen richting jouw bedrijfssite.

Die doorgedreven verticale integratie verzekert je als klant ook van grote flexibiliteit en een persoonlijke service. Op zoek naar een specifiek type dikbil qua doorspekking of smaak van het vlees? Voorkeur voor bepaalde snijwijzen of een verrassende verpakking? Het is maar een woord.

Contacteer ons
Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-218-Highres

De passie voor het Belgisch Witblauw

In Wallonië, in de hoge Kempen of aan de Belgische kust: diepgewortelde passie verbindt onze veetelers. Liefde voor de stiel en verwondering voor de Witblauwe dikbillen.

Met de beste verzorging, een uitgekiend dieet en voldoende beweging leggen zij als stille kracht de solide basis voor onze kwaliteitsproducten. In samenwerking met onze veevoederleverancier en gesteund door de jarenlange expertise van Hemelaer.

Dagelijkse monitoring van het welzijn en de gezondheidstoestand van de veestapel.

Verkleinen van de uitstoot van de runderen door aanpassingen in het veevoeder.

Voortdurende opvolging van de vleeskwaliteit, ook na het slachten. De kleur, smaak en malsheid van het vlees worden in kaart gebracht om de afmestfase bij te sturen waar nodig.

Analyse van het veevoeder en voederrapporten leiden tot een beter uitgebalanceerd dieet met een perfecte balans tussen vetten, eiwitten en ruwe grondstoffen.

Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-167-Highres
Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-204-Highres
Krijg een antwoord op al je vragen.