Kwaliteit van
wei tot winkel

Retail   Slagers   Industrie

Krachtig rundsvlees, op maat verwerkt voor de beenhouwer, retail of groothandel. Hemelaer combineert kwaliteit en duurzaamheid. Van levend vee tot eindproduct.

Meer weten
Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-160-Highres
Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-029-Highres

Doorgedreven verticale integratie leidt tot korte communicatielijnen en nauwgezette opvolging. Tijdens elke stap in het productieproces wordt het vlees gecontroleerd. Met hoge kwaliteit en volledige traceerbaarheid als belofte aan het einde van de rit. Hemelaer beheert:

  • het afmesten en aankopen van levend vee

  • het slachten en versnijden van de runderen

  • de verwerking op maat van de klant

  • het transport en de logistiek

Volg onze productie, stap voor stap

Kiezen voor Hemelaer is kiezen voor superieure smaak en service.

Hemelaer NV-Brochure-Website-Corporate-132-Highres

Mensen eten minder maar beter vlees. Hemelaer ziet nauw toe op de kwaliteit van zijn producten. Als verkoper ben je zeker van duurzaam vlees vol smaak, en je klanten dus ook. Al 70 jaar lang selecteert het team minutieus dieren en stukken op maat van elke klant. Met een voorliefde voor het prachtige Witblauw en met passie voor het vak.

Lees ons verhaal
TG6_3312

Een pionier in kwaliteit en duurzaamheid. Hemelaer produceert met respect voor mens en dier. Met toonaangevende technieken en oog voor innovatie.

Het gloednieuwe slachthuis in Temse focust op dierenwelzijn, gesteund door expertise uit binnen- en buitenland. Voor een nog beter resultaat.

Krijg een antwoord op al je vragen.